404 on New Submission Link

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.
apeterka
Posts: 13
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:04 pm

404 on New Submission Link

Postby apeterka » Sat Jan 11, 2014 2:21 pm

I've just installed and set up my first OCS conference, but when I register as an author and then click the New Submission link it takes me to a 404 Not Found. I also see 404 Not Found if I click the link at the bottom of the Call for Papers labeled "Step One of the Submission Process". This happens if I am logged in as an Author or not. Perhaps I have missed something crucial in the setup?

Thanks for any suggestions, Alan

asmecher
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm
Contact:

Re: 404 on New Submission Link

Postby asmecher » Sat Jan 11, 2014 2:42 pm

Hi Alan,

Is it possible that you're missing some files from your installation? In particular, check that everything in the .tar.gz file in pages/author exists in your installation.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team

apeterka
Posts: 13
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:04 pm

Re: 404 on New Submission Link

Postby apeterka » Sat Jan 11, 2014 3:04 pm

Thanks Alec! The files were all there, but the index.php on the server was showing 0 bytes. I re-uploaded and the 404 is gone.

-Alan


Return to “OCS Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests