Website Log-in problem

General inquiries about the PKP.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, vgabler, barbarah, John

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.
janer
Posts: 137
Joined: Fri May 16, 2008 7:12 am

Website Log-in problem

Postby janer » Wed Mar 05, 2014 5:58 am

Hello,

I just wondered if anybody else has had this problem, which seems to be specific to my PC (I cannot reproduce this problem on my husband's PC), and has started to occur since yesterday.

If I use Mozilla Firefox as my browser, I can log in as usual to our OJS Journal website, for which I am the Journal Manager. But using Internet Explorer, it just thinks for a few seconds when I click the Log In button, then returns the blank Log In screen. As the view of the website I get with Mozilla keeps telling me I need extra Plug-ins, and then can't find any, and hikes up and down every time I click a button on it, I don't like using it and want my access back via Explorer.

Any suggestions gratefully received!

Janer

asmecher
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm
Contact:

Re: Website Log-in problem

Postby asmecher » Thu Apr 09, 2015 3:26 pm

Hi Janer,

Do you have a public URL you could send me for local testing?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest