OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



The Email problem in...

Are you an Editor, Author, or Journal Manager in need of help? Want to talk to us about workflow issues? This is your forum.

Moderators: jmacgreg, michael, vgabler, John

Forum rules
This forum is meant for general questions about the usability of OJS from an everyday user's perspective: journal managers, authors, and editors are welcome to post questions here, as are librarians and other support staff. We welcome general questions about the role of OJS and how the workflow works, as well as specific function- or user-related questions.

What to do if you have general, workflow or usability questions about OJS:

1. Read the documentation. We've written documentation to cover from OJS basics to system administration and code development, and we encourage you to read it.

2. take a look at the tutorials. We will continue to add tutorials covering OJS basics as time goes on.

3. Post a question. Questions are always welcome here, but if it's a technical question you should probably post to the OJS Technical Support subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

The Email problem in...

Postby ali » Mon Jan 24, 2005 1:00 am

Hi to all
I installed OJS 1.1.8 on my computer that have apache 2 and Xmail.
I haven't any problem about sending email when want to inform to editor and notify him. and this mean that my email server dont have any problem. also i tested send and receive email to/from yahoo.

But when i login with ADMIN or editor account and go to journal administration then people->user, in this section i can't send any email to users.

please guide me,

thanks
ali
 
Posts: 20
Joined: Sat Jan 01, 2005 4:16 am
Location: Iran

Postby kevin » Tue Jan 25, 2005 11:55 pm

If other mail calls work, you may want to try fiddling with the mail() call in admin/editor/users.php. For example, changing the recipient part to include just $row[chEmail] instead of also including the person's name. This could help in some cases.
kevin
 
Posts: 338
Joined: Tue Oct 14, 2003 8:23 pm

Postby ali » Wed Feb 09, 2005 3:49 am

Hi kevin
I still have the email problem. i did your instruction as you told me.
please help me?
thanks
ali
 
Posts: 20
Joined: Sat Jan 01, 2005 4:16 am
Location: Iran

Postby kevin » Wed Feb 09, 2005 12:11 pm

I'm not really sure what other assistance I can provide. I can only suggest adding some debug output to try to figure out what it is doing, looking at your mail server logs to see if anything is actually being sent, etc.
kevin
 
Posts: 338
Joined: Tue Oct 14, 2003 8:23 pm


Return to OJS Editorial Support and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests