OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Gives Error When Change Language to Turkish

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Gives Error When Change Language to Turkish

Postby samedya » Thu Jan 23, 2014 1:59 am

Hi everyone,

I have installed ons 2.4.3 with default language english, it's ok, working. But when I change the language to turkish it gives error. Can I fix this issue?
samedya
 
Posts: 5
Joined: Thu Jan 23, 2014 1:55 am

Re: Gives Error When Change Language to Turkish

Postby JasonNugent » Thu Jan 23, 2014 5:25 am

Hi samedya,

What's the error?

Regards,
Jason
JasonNugent
Site Admin
 
Posts: 895
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:20 am

Re: Gives Error When Change Language to Turkish

Postby pashayev » Fri Jan 31, 2014 3:58 pm

I also have installed Open Journal System on my host and get this error (Fatal error: Call to undefined method Request::isPathInfoEnabled() in /home/switazco/public_html/ojsdemo/lib/pkp/classes/core/PKPRouter.inc.php on line 151) while switching to locale Turkish I checked for other languages it's ok , there is no such error. The another enteresting thing that on localhost on my PC I don't get any error related with Turkish but on webhosts I get it. Please help I really need to install this system on Turkish.

Thanks from now
pashayev
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 31, 2014 3:51 pm

Re: Gives Error When Change Language to Turkish

Postby asmecher » Fri Jan 31, 2014 4:42 pm

Hi pashayev,

I'll follow up on your other post; please don't double-post, as it clutters the forum.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 9214
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron