OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



PDF View problem on Chrome

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

PDF View problem on Chrome

Postby luiz_borges » Fri Jan 04, 2013 10:40 am

I just updated to 2.4.1, and today I noticed that the PDF view function of the articles is not working properly on chrome.

In the embed inline view it appears smaller than expected.
In the full screen view, the whole screen is darked in the "theather mode" including the PDF area.

This doesn't occur when using Adobe Acrobat plugin, just with Chrome Builtin PDF Viewer. Is there a way to solve this problem?
luiz_borges
 
Posts: 29
Joined: Tue Jun 30, 2009 1:44 pm
Location: Araraquara-SP / Brasil

Re: PDF View problem on Chrome

Postby raickonen » Wed Sep 11, 2013 6:56 am

Same problem here. Upgrade from 2.3.5 to 2.4.2.

Luciano
raickonen
 
Posts: 34
Joined: Tue Nov 16, 2010 10:39 am

Re: PDF View problem on Chrome

Postby asmecher » Wed Sep 11, 2013 10:58 am

Hi all,

Could either of you send me a URL that demonstrates the problem?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8318
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: PDF View problem on Chrome

Postby luiz_borges » Wed Sep 11, 2013 11:09 am

To be honest I don't really remember how (and if) I "solved" that. Today the problem is not ocurring anymore. :(
luiz_borges
 
Posts: 29
Joined: Tue Jun 30, 2009 1:44 pm
Location: Araraquara-SP / Brasil


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 7 guests