OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



OCS 2.3.5 installation problem

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

OCS 2.3.5 installation problem

Postby PatickC » Tue Jan 08, 2013 9:05 pm

Hello,

I had a previous version of OCS running fine on a 1and1.com server and wanted to make a fresh install with version 2.3.5
I deleted the old database and installation, created a fresh empty database, put the appropriate info in the config file and turned ON disable_path_info
And now I get this error message:
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /homepages/34/d365427807/htdocs/classes/handler/validation/HandlerValidatorSubmissionComment.inc.php on line 27

Not really sure where to go trying to fix that ? Any help would be much appreciated.

Thanks !
Patrick
PatickC
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 08, 2013 8:58 pm

Re: OCS 2.3.5 installation problem

Postby asmecher » Tue Jan 08, 2013 10:26 pm

Hi Patrick,

It sounds like that file has somehow been modified to include a typo or syntax error; I'd suggest comparing it to a fresh copy from the distribution .tar.gz file.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: OCS 2.3.5 installation problem

Postby PatickC » Tue Jan 08, 2013 10:47 pm

Thanks for the reply.

I downloaded the most recent version here: http://pkp.sfu.ca/ocs/download/ocs-2.3.5.tar.gz
I put the files on the server without making any modifications, I don't know how an error/typo could have appeared there.

any other ideas ?

Patrick
PatickC
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 08, 2013 8:58 pm

Re: OCS 2.3.5 installation problem

Postby asmecher » Tue Jan 08, 2013 11:17 pm

Hi Patrick,

Found it -- apparently your version of PHP is more stringent with certain kinds of errors than mine. Try applying the patch linked from http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=8077 (removal of an ampersand).

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: OCS 2.3.5 installation problem

Postby PatickC » Wed Jan 09, 2013 1:15 pm

Thank you Alec, that did the trick.
Much appreciated, as is the speed at which you answered !
I have another question but will search a bit and if still stuck I'll open a new thread for it.

Patrick
PatickC
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 08, 2013 8:58 pm


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron