OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.4.1

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.4.1

Postby bahattab » Fri Oct 26, 2012 1:46 am

hi

i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.4.1 :cry:
i hope you can holp the link :

http://sjim.sa/ojs/index.php/SJIM

thank
regards
emad bahattab
Last edited by bahattab on Sun Oct 28, 2012 9:58 am, edited 1 time in total.
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby springday » Fri Oct 26, 2012 6:35 am

Hi Emad,

how did you upgrade? And have you searched this forum here for "blank page" to see, if any of the forum posts might apply to your case?

Best regards,
Kai Weber
springday
 
Posts: 111
Joined: Wed Jul 25, 2012 2:56 pm
Location: Munich, Germany

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Fri Oct 26, 2012 6:50 am

Hi

i upgrade it form the installed = off - no
i downloaded the file from the website and upload it to the server and install it form the administrator
now i can access the administrator by installed=off but i cant see the journal when i tern installed=on

i hope there is solution

thanks and regards
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby JasonNugent » Fri Oct 26, 2012 9:36 am

Hi bahattab,

Can you see if there are errors in your server's log files? That would be very useful.

Regards,
Jason
JasonNugent
Site Admin
 
Posts: 891
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:20 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby asmecher » Fri Oct 26, 2012 10:04 am

Hi bahattab,

You should not use the "Install" process to upgrade an old copy of OJS -- it has likely garbled your database. You need to follow the instructions in docs/UPGRADE. I would suggest restoring your database from a backup made prior to clicking the "Install" button and proceeding from there.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Fri Oct 26, 2012 10:05 am

hi


the error log :

error_log.rar
(14.32 KiB) Downloaded 32 times


thanks
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Sat Oct 27, 2012 10:33 pm

hi
is there any one to fix my problem
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby asmecher » Sat Oct 27, 2012 11:07 pm

Hi bahattab,

See http://pkp.sfu.ca/support/forum/viewtopic.php?f=8&t=9241#p35897.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Sun Oct 28, 2012 5:01 am

hi

asmecher wrote:http://pkp.sfu.ca/support/forum/viewtopic.php?f=8&t=9241#p35897


you redirected me to the same page :(

thanks
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a black page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby springday » Sun Oct 28, 2012 5:53 am

Hi bahattab,

I think he wanted to point you at

I would suggest restoring your database from a backup made prior to clicking the "Install" button and proceeding from there.


This is his advice of what you should do now as a first step. Have you tried to restore your database already? What's the result of this?

Regards,
Kai
springday
 
Posts: 111
Joined: Wed Jul 25, 2012 2:56 pm
Location: Munich, Germany

Re: i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Sun Oct 28, 2012 10:06 am

hi

i am all ready upgraded the software and i but i cant execute the front there is something in the error_log did you check it

[26-Oct-2012 12:10:53] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-zts-20060613/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-zts-20060613/pdo.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

can you fix it ?

thanks
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Sun Oct 28, 2012 2:44 pm

hi
i fixed the error :
[26-Oct-2012 12:10:53] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-zts-20060613/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-zts-20060613/pdo.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0


but the website dose not work

pleas, can anyone fix it

thanks
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby asmecher » Mon Oct 29, 2012 9:20 am

Hi bahattab,

Did you read my previous post?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby bahattab » Thu Nov 01, 2012 2:33 am

hi

did you ment this :


the url u posted it is a loop page for this page, it dose not point to a now page

thanks
bahattab
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 20, 2012 7:30 am

Re: i have got a blank page after i upgrade from 2.3.7 to 2.

Postby springday » Thu Nov 01, 2012 3:17 am

Yes, bahattab,

the suggested solution to your problem has been pointed at several times already and this suggestion was meant to be expressed by the link to this same page. It is this:

You should not use the "Install" process to upgrade an old copy of OJS -- it has likely garbled your database. You need to follow the instructions in docs/UPGRADE. I would suggest restoring your database from a backup made prior to clicking the "Install" button and proceeding from there.


You have still not said a word about this yet but kept asking for help to fix your problem. In the quote above is the start of help to fix your problem.

Best regards,
Kai
springday
 
Posts: 111
Joined: Wed Jul 25, 2012 2:56 pm
Location: Munich, Germany

Next

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests