OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



problem uploading .mov file

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

problem uploading .mov file

Postby obi » Thu Oct 11, 2012 3:07 pm

Hi,
We have problem uploading a .mov file. The only error message displayed is "Contact the administrator of the system". Is this an OJS 2.3 configuratioproblem or Debian Linux problem? I have increased the file upload values on /etc/.../php.ini and no luck. I need help.

Thanks
Obi
obi
 
Posts: 52
Joined: Wed Jun 09, 2004 5:56 am

Re: problem uploading .mov file

Postby JasonNugent » Thu Oct 11, 2012 4:38 pm

Hi Obi,

How big is the file?

There are two php.ini directives that need to change. There is one for max file size for uploads, and you also need to increase the one for max size for POST requests. It should be larger than the one for max file uploads (since there may be other bits sent along by the form).

Regards,
Jason
JasonNugent
Site Admin
 
Posts: 910
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:20 am

Re: problem uploading .mov file

Postby obi » Fri Oct 12, 2012 1:59 am

Hi,
I have earlier increased both of them twice the size of the .mov file and it did not help out.

Thanks
Obi
obi
 
Posts: 52
Joined: Wed Jun 09, 2004 5:56 am

Re: problem uploading .mov file

Postby JasonNugent » Fri Oct 12, 2012 4:29 am

Hi Obi,

Did you restart Apache after making the change? Also, can you upload other files?

Regards,
Jason
JasonNugent
Site Admin
 
Posts: 910
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:20 am

Re: problem uploading .mov file

Postby obi » Tue Oct 16, 2012 1:01 am

Hi,
I discovered that the problem was because all the .mov files (Apple QuickTime) were unoptimized. They are OK now.

Regards
Obi
obi
 
Posts: 52
Joined: Wed Jun 09, 2004 5:56 am


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests