You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki

Table of contents in home page does not link

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Table of contents in home page does not link

Postby marco » Thu Jun 29, 2006 12:04 am

under the "look" section in the setup i have selected the option to add the table of contents and image of the current issue to the home page. the problem is that when i click on the link that appears in the home page, this link does not bring me the the "current issue" section but it reloads the home page.

this is the url that the link points to:


and this is the url where the current issue is located:


i can't manage to solve this weird problem... can anybody help please?

thanks! :wink:
Posts: 9
Joined: Wed Jun 28, 2006 11:52 pm

Postby asmecher » Thu Jun 29, 2006 12:25 pm

Hi Marco,

See http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=2077 for information on this issue, including a patch to correct it. This bug affects only OJS 2.1.0.

Alec Smecher
Open Journal Systems Team
Last edited by asmecher on Wed Dec 13, 2006 12:18 pm, edited 1 time in total.
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Postby marco » Thu Jun 29, 2006 10:41 pm

thank you for your prompt reply, i'll install this patch.
regards. :wink:
Posts: 9
Joined: Wed Jun 28, 2006 11:52 pm

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests