OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Message key not being displayed correctly

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

Message key not being displayed correctly

Postby ramon » Wed Aug 31, 2011 7:00 am

Hello all,

In OCS 2.3.1, I've used the Customize Translation Plugin quite a bit.
Everything was working fine until yesterday.
The following key, ##reviewer.paper.reviewFormResponse.form.responseRequired##, which is translated in both regular and customized locale files, is being displayed as pasted, instead of the translation. This wasn't happening before and seems to be the only variable as such.
Anyone with a similar issue?
I couldn't find anything on the forum...
NOTE: The conference is online and reviewers are restless...
ramon
 
Posts: 923
Joined: Wed Oct 15, 2003 6:15 am
Location: Brasí­lia/DF - Brasil

Re: Message key not being displayed correctly

Postby JasonNugent » Wed Aug 31, 2011 8:13 am

Hey ramon,

If this particular key was working until yesterday, did someone edit your locale files and possibly break the XML or forget a " around an attribute or something?

Regards,

Jason
JasonNugent
Site Admin
 
Posts: 791
Joined: Tue Jan 10, 2006 6:20 am

Re: Message key not being displayed correctly

Postby ramon » Thu Sep 01, 2011 5:28 am

Hello Jason,

I don't have access to the server to check this directly, but editing the files via the interface of the Translation Plugin and the Customize Translation Plugin, both locale/locale.xml files apparently load correctly. I didn't go through all the files, but I don't think anyone edited the file directly.
The review process just started, so I can't be sure the problem was already happening.
Some reviewers are complaining and I don't know what could be wrong or how to start debugging this.
ramon
 
Posts: 923
Joined: Wed Oct 15, 2003 6:15 am
Location: Brasí­lia/DF - Brasil

Re: Message key not being displayed correctly

Postby jmacgreg » Fri Sep 02, 2011 10:37 am

jmacgreg
 
Posts: 4162
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am

Re: Message key not being displayed correctly

Postby jmacgreg » Fri Sep 02, 2011 10:38 am

(And http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=6562, for anyone who's hitting the same problem in OJS.)
jmacgreg
 
Posts: 4162
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests