You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki

Unable to send article to Copyediting

Are you an Editor, Author, or Journal Manager in need of help? Want to talk to us about workflow issues? This is your forum.

Moderators: jmacgreg, michael, vgabler, John

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Unable to send article to Copyediting

Postby dysbderlsw » Sat Jul 16, 2011 5:42 pm


I'm having an issue sending an article from the "Editor Decision" section of the Submissions In Review process to the "Copyediting" section of the Submissions In Editing process, and was hoping to get some help.

I'm logged in as an Administrator, and have an article that I've accepted ("Accept Submission (no change)") on the Review page:
decision.PNG (16.74 KiB) Viewed 686 times

I selected the revised version as shown in the picture above, and clicked the "Send" button. It then took me to the Editing page, but the selected file does not appear in the Copyediting section:
copyedit.PNG (14.02 KiB) Viewed 686 times

From what I understand, sending a file from the "Editor Decision" section should send it to the "Copyediting" section on the next page, but it doesn't appear to be doing so. Additionally, I tried using the "Upload" button as shown in the picture above to upload the file, but that didn't work either (although after checking the file system, the file did in fact upload correctly).

Would anyone know what the problem is, or if there is another step that needs to be taken for the file to appear in the "Copyediting" section?

I've looked over the documentation many times, but was unable to find a solution. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
Posts: 1
Joined: Sat Jul 16, 2011 5:30 pm

Re: Unable to send article to Copyediting

Postby jmacgreg » Tue Jul 19, 2011 8:51 pm

Hi dysbderlsw,

A few questions:

-- What is your OJS version?
-- It looks like you've made at least some cosmetic modifications to your install. What files have you modified?
-- Have you also sent the Author an email notification?

Posts: 4191
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am

Return to OJS Editorial Support and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests