OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Only last journal/archive item is shown

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Only last journal/archive item is shown

Postby akhi003 » Wed Apr 12, 2006 11:37 am

Hi,

I have run into a minor problem with the display of multiple journals and archive items. The issue is that the journal will only list the most recent journal or archive item, even though there are more.

There are currently 3 journals on the site, but only one is listed. All are enabled to be shown publicly, but only one shows. I can also change the order of the journals but still only one journal displays. Here's a link:
http://journals.tc-library.org/ojs/

The same thing happens when trying to view Archives. The journal has 11 different newsletters, but only the last one is shown. Here's a link:
http://journals.tc-library.org/ojs/index.php/tesol/issue/archive

I can still access the missing journals and archives if I manually type in the URL, so I know that it's all still there. I'm just not sure why it is not being displayed. I would like to think there is some configuration issue in one of the php or tpl files.

Any help would be appreciated.

Thanks,

Nabeel
akhi003
 
Posts: 11
Joined: Tue Nov 15, 2005 3:07 pm

Postby asmecher » Wed Apr 12, 2006 2:30 pm

Hi Nabeel,

Very odd; there shouldn't be any configuration option that would have this effect. Have you checked your server log for error messages?

Regards,
Alec Smecher
Open Journal Systems Team
asmecher
 
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Postby akhi003 » Mon Apr 17, 2006 3:00 pm

Thanks for the info, Alec. I ended up upgrading to OJS 2.1 and the issues were resolved.

Nabeel
akhi003
 
Posts: 11
Joined: Tue Nov 15, 2005 3:07 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 5 guests