OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Problem notifying a section editor of new submission

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Problem notifying a section editor of new submission

Postby AndrewMSmith » Thu Nov 24, 2005 10:37 am

Hi All,

I've just installed OJS after a trial with v1.9 earlier in the year, and I have to say that v2 looks to be excellent.

However, I've run into a problem with my first (dummy) submission. The submission worked fine, and the email was sent to the author (myself) sucessfully. But when the Editor (also myself) tried to assign the article to a Section Editor (guess who!) I got the following error message:

Fatal error: Only variables can be passed by reference in E:\extranet\ojs\classes\mail\MailTemplate.inc.php on line 83

Can anyone suggest a solution?

Cheers,
Andrew
Andrew Smith, Editor, Clinical Research focus

OJS 2.0.2.1
PHP 5.0.5
mySQL 4.0.16-nt
W2k, IIS 5.0
AndrewMSmith
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 24, 2005 2:50 am
Location: Marlow, UK

Postby asmecher » Thu Nov 24, 2005 4:34 pm

Hello Andrew,

This is a known issue (http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=1903) as a result of changes to reference handling in PHP 5.0.5.

You can get the changes to fix this from CVSWeb: http://research2.csci.educ.ubc.ca/cgi-b ... 2=1.35.2.2

Regards,
Alec Smecher
Open Journal Systems Team
Last edited by asmecher on Wed Dec 13, 2006 12:24 pm, edited 1 time in total.
asmecher
 
Posts: 9207
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Postby AndrewMSmith » Fri Nov 25, 2005 3:31 am

Thanks very much for that Alec - I'd searched all through the Forum here, but my firewall doesn't seem to let me get to your Bugzilla.

Now working nicely :-)

Thanks again,
Andrew
AndrewMSmith
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 24, 2005 2:50 am
Location: Marlow, UK


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest