OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Possible bug when exporting XML

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Possible bug when exporting XML

Postby xerxeslin » Mon Apr 15, 2013 10:52 am

Hello all. This is my first post on the board. Unfortunately May english sucks and because of that I'm using the Google translator.

I take care of two systems OJS and decided to export the contents of a journal system 1 to system 2.

For that I chose, in system 1, option: XML export of articles and issues. This generated an XML file.

Then in system 2, I chose the option XML Import and selected the XML file that was generated by the system 1.

Issues and contents were imported, but for some reason unknown to me
  the link to some PDF files were strangers. Appears "untitled" repeatedly!!!

If permit, I could post the link here of the two systems? So could compare them.

The export and import of users worked well.

Thank you.
xerxeslin
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 15, 2013 10:37 am

Re: Possible bug when exporting XML

Postby asmecher » Tue Apr 16, 2013 10:00 am

Hi xerxeslin,

Where do you see "Untitled" in the imported content?
Also, what are the versions of the two OJS installations?
If you like, you can post the two links here (but please don't include any login credentials).

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 9099
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Possible bug when exporting XML

Postby xerxeslin » Wed Apr 17, 2013 10:17 am

Hi Thanks for the reply.

The message "SEM TÍTULO" (in English: "untitled") appears in the summary of the issue.

The version of OJS system 1 is 2.2.3.0.
The version of the system 2 is OJS 2.3.8.0.

The link to the summary without error (system 1) is:

http://www.repositorios.ufpe.br/ojs2/in ... ue/view/55

And the link to the summary that contains the message "UNTITLED" (SEM TÍTULO) (System 2) is:

http://www.repositorios.ufpe.br/revista ... sue/view/9
xerxeslin
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 15, 2013 10:37 am

Re: Possible bug when exporting XML

Postby asmecher » Wed Apr 17, 2013 10:24 am

Hi xerxeslin,

I can't promise this will solve the problem, but I'd strongly recommend upgrading your 2.2.3 install first -- that's a very old installation and there have been many corrections and fixes, including some to XML generation.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 9099
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests