OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Installing OJS on IIS7, blank page

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Installing OJS on IIS7, blank page

Postby erc » Wed Feb 13, 2013 12:53 pm

Hi,

This looks like a really great piece of software, but I'm having trouble installing it.

I've followed the instructions in the readme...
...I've tried the suggestions in the FAQ (under "When I click some button or follow some link, I'm left with a blank page. What do I do?")...
......I've googled around the web and this board and tried what was suggested there...
..........but none of this has worked so far.

I'm trying to install version 2.3.8 on Windows 2008 R2 + MySQL 5.1.43 + PHP 5.3.3.

When I initially opened the OJS root in a web browser, I got a blank screen. I enabled output of PHP errors to the web browser (which works) and got nothing.
Then I added a line to trace the last included file as per the FAQ:

Code: Select all
  echo "Importing " . $class . "<br/>\n";


Lots and lots of files were successfully included, I'll paste in the last twenty or so:

Code: Select all
...
...
Importing classes.handler.validation.HandlerValidatorJournal
Importing lib.pkp.classes.handler.validation.HandlerValidator
Importing classes.handler.validation.HandlerValidatorSubmissionComment
Importing lib.pkp.classes.handler.validation.HandlerValidator
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.RestrictedSiteAccessPolicy
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.AuthorizationPolicy
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.AuthorizationDecisionManager
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.PolicySet
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.AuthorizationPolicy
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.HttpsPolicy
Importing lib.pkp.classes.security.authorization.AuthorizationPolicy
Importing lib.pkp.classes.file.FileWrapper
Importing lib.pkp.classes.file.FileWrapper
Importing lib.pkp.classes.validation.ValidatorRegExp
Importing lib.pkp.classes.file.FileWrapper
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.LazyLoadPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin
Importing lib.pkp.classes.plugins.BlockPlugin


So, either BlockPlugin is the last plugin to be included and something is happening after that, or there is some problem with that plugin.

Permissions should be ok. I've given IIS_IUSRS (the web user) full permissions on all of the directories listed in the README.
When I run php -l on the BlockPlugin file I get the following back in the command line:

Code: Select all
No syntax errors detected in C:\inetpub\wwwroot\OJS\lib\pkp\classes\plugins\BlockPlugin.inc.php


Installation fails at the same point if I open the OJS root in a web-broswer locally as well, i.e. if I go to
Code: Select all
http://localhost/OJS/index.php/index/install
in a browser

So, I'm out of ideas!

Any help would be much appreciated!
erc
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 13, 2013 12:32 pm

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 4 guests