OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



No database table name prefix in OJS 2.1?

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

No database table name prefix in OJS 2.1?

Postby richol » Wed Mar 29, 2006 6:52 am

Due to our hosting limitations would it be handsome to have the possibility to setup the database tables name prefix. Is it something like that able with OSJ v2.1?

thx Richard
richol
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 29, 2006 6:42 am
Location: CZ

Postby mjordan » Wed Mar 29, 2006 11:45 am

Hi Richard,

Currently there is no table prefix option, but we will add it to the next release. Good suggestion.

Mark
mjordan
 
Posts: 21
Joined: Wed Mar 17, 2004 10:59 pm
Location: Vancouver, BC, Canada

Re: No database table name prefix in OJS 2.1?

Postby bijaan » Tue Jun 26, 2012 9:13 am

As far as I can tell from this entry in the PKP bugzilla: http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=2287

this is still not on the way? It would be very helpful for those of us unable to use more than one database for all our different systems.
bijaan
 
Posts: 3
Joined: Mon Jun 04, 2012 1:56 am

Re: No database table name prefix in OJS 2.1?

Postby asmecher » Tue Jun 26, 2012 9:47 am

Hi bijaan,

There's no progress on that entry to report, and as I've commented on the bug, it's a low priority. The bug entry is the best place to check for updates and if you CC yourself on the entry you'll be notified when its status changes.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8311
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests