OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Possible error with OJS installed under IIS

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Possible error with OJS installed under IIS

Postby ncaramello » Sat Oct 08, 2005 12:21 pm

I have just installed OJS under IIS, and everything seemed to work well, but whenever I try to do anything I get an extra '\' in the URL.

In other words, I go to the main page and click on about the URL I am redirected to is

http://sitename/\index.php/index/about

where the extra '\' is after sitename/

Any ideas about how to get rid of this?
ncaramello
 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 08, 2005 12:17 pm

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest