OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



[SOLVED] "Bad namespace-identifier" when registering our OAI

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

[SOLVED] "Bad namespace-identifier" when registering our OAI

Postby mbria » Fri Jan 18, 2008 6:04 am

Hi,

I'm trying to register our magazine at OpenArchives and when I submit our OAI, the validation test returns this:

[PASS] Correctly reports OAI-PMH protocol version 2.0

[PASS] baseURL supplied matches the Identify response

[PASS] Datestamp granularity is 'seconds'

[PASS] earliestDatestamp is 2001-03-31T22:00:00Z

[PASS] oai-identifier description for version 2.0 is being used

[FAIL] Bad namespace-identifier (repositoryIdentifier element) 'AtheneaDigital' in oai-identifier declaration. See section 2.1 of the OAI Identifier specification for details (http://www.openarchives.org/OAI/2.0/gui ... tifier.htm).


I understand that instead of "AtheneaDigital", following the DTD, the namespace-id need to be "atheneadigital.net" or something similar, but...
where at OJS interface could this namespace be changed?

Thanks a lot for your help,

m.
Last edited by mbria on Wed Jan 23, 2008 3:34 am, edited 1 time in total.
mbria
 
Posts: 352
Joined: Wed Dec 14, 2005 4:15 am

Re: "Bad namespace-identifier" when registering our OAI

Postby asmecher » Fri Jan 18, 2008 9:53 am

Hi mbria,

Check at the bottom of your config.inc.php file.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

[SOLVED] "Bad namespace-identifier" when registering our OAI

Postby mbria » Wed Jan 23, 2008 3:33 am

Thanks Alec,

It worked perfectly.

Cheers,

m.
mbria
 
Posts: 352
Joined: Wed Dec 14, 2005 4:15 am


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 1 guest