OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Mon Feb 24, 2014 4:42 am

Hello everyone, I expose my problem, I should export the HTML from XML Plugin Galley with NLM Journal Publishing DTD, the fact is that once you load the XML file into an article and associated with a CSS I do not format properly, you have any suggestions or solutions?
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Mon Feb 24, 2014 9:52 am

Hi Tiziano,

Are you using the XML Galleys plugin? Can you check whether it's enabled?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Tue Feb 25, 2014 1:16 am

Hi!
Obviously, I do this:

Journal Management > Plugin Management > Generic Plugins > XML Galley Plugin > SETTINGS

after i checked this:

XSL Stylesheet:
- NLM Journal Publishing DTD → XHTML


and them i save it.

After i clicked on Editing of article and on "Upload file to Galley" i loaded the XML, them i go on "Edit a Layout Galley" and i loaded the CSS file from "HTML Galley Files > Stylesheet File" and i save it.

Well, after i clicked on Archives and on the Volume I was working on, is visible the link "XML", when i click on and i go on page, i don't see the css loaded.

I hope i had a good explained.
Thank for help.

By
Tiziano
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Tue Feb 25, 2014 10:39 am

Hi Tiziano,

Thanks for the additional info. Do you have a URL to a problematic published article you could share with me?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Wed Feb 26, 2014 6:05 am

Hi!
Sure!
This: http://www.pagepress.org/journals/index ... 3.e31/4249

In attach the related CSS file.
Thank for help.

By
Tiziano
Attachments
stylesheet.css.zip
related CSS
(2.1 KiB) Downloaded 18 times
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Wed Feb 26, 2014 10:16 am

Hi Tiziano,

Have you tried the "test" tool in the XML galley plugin's management area? You may have to configure your XSL transformation tools before the plugin will function.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Mon Mar 03, 2014 4:52 am

Hi!

Can you show me the path or make me a screenshot of "test" tool of you told about?

Thank for help.

By
Tiziano
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Mon Mar 03, 2014 10:36 am

Hi Tiziano,

It's only available if you're using an external XSL tool. What XSL toolset are you using -- the PHP4, PHP5, or external renderer? These should be configurable in the XML galley plugin settings.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Wed Mar 05, 2014 8:09 am

Hi!
i did a screenshot of my XML Plugin Galley and attach.

Thank for help.

By
Tiziano
Attachments
Schermata 2014-03-05 a 16.06.33.png
Screenshot
Schermata 2014-03-05 a 16.06.33.png (70.56 KiB) Viewed 696 times
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Mon Mar 10, 2014 2:42 am

Hi to all!

i applied this patch
https://github.com/pkp/ojs/commit/48685e6c16d14ba3bba38424efea3f3fa9847615

and something has worked, but does not display the images and tables existing in the article and then does not display the references.

Has anyone a idea to fix the thing?

Thank for help.

By
Tiziano
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Thu Mar 13, 2014 4:13 am

Nobody can help me?

By
Tiziano
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Thu Mar 20, 2014 9:48 am

Hi Tiziano,

Good, this has gotten the basic XML processing working. Now the question is how the stylesheet you're using attempts to present references and figures. Which stylesheet are you using? Where have you uploaded the figures?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Tue Mar 25, 2014 1:10 am

Hi!
As you can see th article, the style he uses is that of the system:

http://www.pagepress.org/journals/index ... 3.e31/4301

that is good, but does not display the images and tables existing in the article and then does not display the references.
I upload the images here:

xml_galley.png
xml_galley
xml_galley.png (86.94 KiB) Viewed 527 times


the images is uloaded. How fix this problem? Some suggestions?

Thanks for help.

By
Tiziano
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby asmecher » Tue Mar 25, 2014 8:38 am

Hi Tiziano,

It looks like the images are correctly uploaded. For both the images and the references, I think you'll have to look at the XSL you're using next. Which XSL are you using?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem with XML Plugin Galley on OJS 2.4.3

Postby Tiziano » Thu Apr 03, 2014 1:03 am

Hi!
This:

Schermata%202014-03-05%20a%2016.06.33.png
Xsl
Schermata%202014-03-05%20a%2016.06.33.png (70.56 KiB) Viewed 453 times
Tiziano
 
Posts: 45
Joined: Mon Feb 24, 2014 4:24 am

Next

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 5 guests