OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Problem whit Tinymce plugin.

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Problem whit Tinymce plugin.

Postby salcala » Thu Jan 30, 2014 4:30 pm

Hi!

We have a problem with the Tinymce plugin.
Does not display the editor of Tinymce plugin and instead displays a message that says "jbimages.desc"

I've been trying how fix this, but I can not, I even made already some suggestions for other posts in the forum.

Help, please!

Sergio A. Alcalá
Acervos Digitales UNAM
salcala
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 05, 2013 8:01 pm

Re: Problem whit Tinymce plugin.

Postby asmecher » Fri Jan 31, 2014 9:06 am

Hi Sergio,

What version of OJS are you using?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8910
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem whit Tinymce plugin.

Postby salcala » Fri Jan 31, 2014 4:18 pm

Hi Alec!

The version where the problem was originally generated is 2.4.2.
A few days ago I updated to 2.4.3 version, but the problem persisted.

I think I identified the main problem. The baseURL of the path: baseURL/lib/pkp/lib/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/default/ui.css is misdirected, because we changed the name of the main directory of OJS, although base_url, files_dir, and even repository_id paths were updated, in the config.ini.php file, the path public_files_dir = public. So I think it's a problem to correctly directing the path that uses the tinymce plugin.

Do you know where I can configure this correctly?
I really would appreciate it, if you can help me.

Regards,
Sergio A. Alcalá
Acervos Digitales UNAM
salcala
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 05, 2013 8:01 pm

Re: Problem whit Tinymce plugin.

Postby asmecher » Fri Jan 31, 2014 4:45 pm

Hi Sergio,

You probably have an outdated cache file; try deleting the .gz file in the cache/ subdirectory.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8910
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problem whit Tinymce plugin.

Postby salcala » Fri Jan 31, 2014 6:22 pm

Hi Alec.

Delete the .gz file, and everything disappeared, fortunately I made a backup.

I repeated proceeding as follows: first delete the cache from the user interface, both data and templates, once done this delete the .gz file.
Restart apache and http demons, and finally worked.

Again, thank you very much Alec.

Regards,
Sergio A. Alcalá
Acervos Digitales UNAM
salcala
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 05, 2013 8:01 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests