OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



IE login loopback (again)

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

IE login loopback (again)

Postby MarieNyst » Wed Sep 18, 2013 8:58 am

Hi,

I've seen a lot of similar issues but none helped me.

When we try to login with Internet Explorer it loopback to login page.
(tried with three computers, two domains, two browsers)

In fact, it's an issue with cookies because with less confidentiality on browser, it works. But "less" is lesser than Medium.
But there is more :
- when I login from : http://myserverAdress/ojs ... it works
- when I login from : http://www.myOjsRevue.com ... it doesn't work

regarding this : viewtopic.php?f=8&t=9227
I applied the mentionned patch and tried some change in config.inc.php

None of those worked :
Code: Select all
base_url = "http://www.myOjsRevue.com"
base_url[sr] = "http://www.myOjsRevue.com"
base_url[index] = "http://www.myOjsRevue.com"


Code: Select all
base_url = "http://myOjsRevue.com"
base_url[sr] = "http://myOjsRevue.com"
base_url[index] = "http://myOjsRevue.com"


If you need any other precision to figure out where it comes from, I'll give it to you.
MarieNyst
 
Posts: 24
Joined: Thu Nov 29, 2012 9:35 pm

Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests