OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Citation Markup error

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OJS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OJS Editorial Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Citation Markup error

Postby himanone » Wed Aug 21, 2013 6:24 pm

Hello
I am new to OJS but i would like to thank everybody for that great system.
I just download the latest stable version 2.4.2 and install it configure it succesfully. evrything is working fine exept the Citation Markup.
I enable it and configure connectors. the citation is working but when i want to save it the buttons are not working. when i click on save nothing happen (its the same for all the buttons cancel, use all ...) Please look to my screen captures.
Please i need your help
Thank for all
H
Attachments
ojs-error2.png
all the buttons are not working nothing happen when i click on them
ojs-error2.png (169.39 KiB) Viewed 296 times
ojs-error1.png
all the buttons are not working nothing happen when i click on them
ojs-error1.png (169.63 KiB) Viewed 296 times
himanone
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 21, 2013 6:14 pm

Re: Citation Markup error

Postby himanone » Thu Aug 22, 2013 2:59 am

Hi guys
Any help please. I couldn't fix it.
Thank you.
H
himanone
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 21, 2013 6:14 pm

Re: Citation Markup error

Postby asmecher » Mon Sep 09, 2013 5:04 pm

Hi himanone,

Sorry for the delay in responding. Have you checked your PHP error log to see if there are errors logged on the server side?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8323
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests