OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Error message when trying to PUBLISH ISSUE

Are you responsible for making OJS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, btbell, michael, bdgregg, barbarah, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Error message when trying to PUBLISH ISSUE

Postby jess » Wed Jul 24, 2013 12:13 pm

Hi there: I have searched for any resolution for the error message I'm getting but to no avail. Our summer issue is ready to publish it is set up as a "future issue" and the table of contents looks good - when I click the "Publish Issue" button at the bottom a box confirming that I want to publish the new issue comes up and I click OKAY (as usual) then the following error message appears on a totally white page:

Error!
wsdl error: Getting http://piduser:aqopb@handle.synergiesca ... rvice?wsdl - HTTP ERROR: Couldn't open socket connection to server http://piduser:aqopb@handle.synergiesca ... rvice?wsdl, Error (111): Connection refused

I'm eager to publish our current issue. I look forward to understanding what has caused this error.
THANKS!
jess
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 23, 2013 4:28 pm

Re: Error message when trying to PUBLISH ISSUE

Postby asmecher » Wed Jul 24, 2013 3:52 pm

Hi Jess,

It sounds like you're using the PID (HANDLE permanent identifier) plugin, and the PID server is currently not responding. If you don't need to use that plugin, disable it; otherwise, I've asked the folks that run that server whether or not it's experiencing an outage.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Error message when trying to PUBLISH ISSUE

Postby asmecher » Thu Jul 25, 2013 10:38 am

Hi Jess,

FYI, the server should be back up and running.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Error message when trying to PUBLISH ISSUE

Postby jess » Thu Jul 25, 2013 11:04 am

FABULOUS! THANKS FOR THE QUICK FOLLOW UP. I just published the issue with no problem.

Many thanks,
Jess
BC Studies
jess
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 23, 2013 4:28 pm


Return to OJS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest