OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Failed Ajax request or invalid JSON returned

Are you responsible for making OMP work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OMP:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OMP Discussion subforum; if you have a development question, try the OMP Development subforum.

Failed Ajax request or invalid JSON returned

Postby bufoni » Tue Oct 02, 2012 2:34 pm

OMP automatically redirects to Presses page on first admin login.
When we try to add new press, clicking the button, the browser returns the above msgbox.
I am working on IIS and I've tried Firefox, IExplorer, and Chrome.
Does anybody know what could the problem be?
bufoni
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 25, 2010 9:12 pm

Re: Failed Ajax request or invalid JSON returned

Postby asmecher » Tue Oct 02, 2012 2:45 pm

Hi bufoni,

Before we work through debugging this, can you first try applying all the patches listed at http://pkp.sfu.ca/wiki/index.php/OMP_1.0b_Recommended_Patches? One of these may correct the problem.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Failed Ajax request or invalid JSON returned

Postby bufoni » Thu Oct 04, 2012 7:49 pm

Sorry but the problem remains.
I made the changes directly at code for each patch, since I do not found the installation files.
During the OMP installation, I allways received a timeout error from IIS.
That was an recurrent error, that there is no table presses at OMP schema.
So I decided to install by command prompt [php...]
It works, but now I can't by pass this error.
bufoni
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 25, 2010 9:12 pm

Re: Failed Ajax request or invalid JSON returned

Postby asmecher » Fri Oct 05, 2012 8:46 am

Hi bufoni,

Using either Firebug for Firefox or Chrome's Web Developer tools, can you determine what OMP is serving up for the subrequest that your browser is calling invalid? (It's possible that an error message is being dropped into the response; this error message might also be showing up in your logs, and would be helpful to debug.) What version of PHP are you using?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Failed Ajax request or invalid JSON returned

Postby asmecher » Fri Oct 05, 2012 12:01 pm

Hi bufoni,

Just to add -- I suspect you're running into http://pkp.sfu.ca/bugzilla/show_bug.cgi?id=7952, which I've just added to the recommended patches list.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8833
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OMP Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests