OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Statistics report generation OMP 1.1 errors

Are you responsible for making OMP work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, asmecher

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby Radek » Tue Jul 15, 2014 6:01 am

Hi,

any help, please?

Thank you
Regards
Radek
Radek
 
Posts: 62
Joined: Mon Jun 23, 2014 3:24 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Sat Jul 26, 2014 12:48 pm

Hi all,

Sorry for the long wait. This patch should fix the problem: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff

It's also listed as a OMP recommended patch, here: http://pkp.sfu.ca/wiki/index.php?title= ... es#Patches

It turns out that I was testing only with my own working copy of the system, and it had exactly the folder it was missing. That's why it was always working for me.

The usage event log files will also start to be processed now (you might have to wait for the next day to see some statistics inside the reports). Let me know if you have any other problems.

Thanks and sorry again for all the trouble,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 189
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby Radek » Sun Aug 03, 2014 11:33 pm

Hi,

thank you very much. That works :)

Have a nice day
Regards
Radek
Radek
 
Posts: 62
Joined: Mon Jun 23, 2014 3:24 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Mon Aug 11, 2014 7:13 am

Hi Radek,

Try applying this patch: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff

Thanks,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 189
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby rootl » Thu Aug 28, 2014 4:52 am

Thank you for the updates on this. I installed OMP 1.1 on an RHEL 6.5 and encountered the same stats loading problem as I had with OMP on Windows. I look forward to patching and getting statistics to work properly.
rootl
 
Posts: 62
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:17 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Thu Aug 28, 2014 3:40 pm

Hi rootl,

Did you tried applying this patch: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff ?

It fix the problem, I think. Let me know if it doesn't.

Regards,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 189
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby rootl » Fri Aug 29, 2014 8:25 am

Greetings Bruno,

Sorry, I think our postings must have crossed. I applied the patch (on Windows version and on RHEL) and they both work. Thank you so much.
rootl
 
Posts: 62
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:17 am

Previous

Return to OMP Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest