OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Statistics report generation OMP 1.1 errors

Are you responsible for making OMP work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, asmecher

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OMP:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OMP Discussion subforum; if you have a development question, try the OMP Development subforum.

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby Radek » Tue Jul 15, 2014 6:01 am

Hi,

any help, please?

Thank you
Regards
Radek
Radek
 
Posts: 36
Joined: Mon Jun 23, 2014 3:24 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Sat Jul 26, 2014 12:48 pm

Hi all,

Sorry for the long wait. This patch should fix the problem: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff

It's also listed as a OMP recommended patch, here: http://pkp.sfu.ca/wiki/index.php?title= ... es#Patches

It turns out that I was testing only with my own working copy of the system, and it had exactly the folder it was missing. That's why it was always working for me.

The usage event log files will also start to be processed now (you might have to wait for the next day to see some statistics inside the reports). Let me know if you have any other problems.

Thanks and sorry again for all the trouble,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 110
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby Radek » Sun Aug 03, 2014 11:33 pm

Hi,

thank you very much. That works :)

Have a nice day
Regards
Radek
Radek
 
Posts: 36
Joined: Mon Jun 23, 2014 3:24 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Mon Aug 11, 2014 7:13 am

Hi Radek,

Try applying this patch: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff

Thanks,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 110
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby rootl » Thu Aug 28, 2014 4:52 am

Thank you for the updates on this. I installed OMP 1.1 on an RHEL 6.5 and encountered the same stats loading problem as I had with OMP on Windows. I look forward to patching and getting statistics to work properly.
rootl
 
Posts: 62
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:17 am

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby bbeghelli » Thu Aug 28, 2014 3:40 pm

Hi rootl,

Did you tried applying this patch: https://github.com/pkp/omp/commit/8b316 ... e2ebf.diff ?

It fix the problem, I think. Let me know if it doesn't.

Regards,
Bruno
bbeghelli
 
Posts: 110
Joined: Tue Jun 25, 2013 2:22 pm

Re: Statistics report generation OMP 1.1 errors

Postby rootl » Fri Aug 29, 2014 8:25 am

Greetings Bruno,

Sorry, I think our postings must have crossed. I applied the patch (on Windows version and on RHEL) and they both work. Thank you so much.
rootl
 
Posts: 62
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:17 am

Previous

Return to OMP Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest