OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



login with IE

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

login with IE

Postby amarch » Tue Apr 20, 2010 7:55 am

As have many here, I also face the problem of users not being able to login when using Internet Explorer. It seems they go thru a loop which brings them back to the login screen. Has this issue been solved?

Thanks

AM
amarch
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 20, 2010 6:10 am

Re: login with IE

Postby jmacgreg » Mon Apr 26, 2010 2:57 pm

Hi AM,

Generally speaking, cases where IE users can't log in or hit a redirect loop have been traced to either browser-specific problems (eg., their security settings prohibit them from logging in; or they have some sort of add-on that's interfering), or server-specific problems (eg. problems with proxy setups, URL rewriting, etc., although this will usually affect more than just IE). I'm not currently aware of an OJS-specific IE login problem. With enough actual issue information (problem URL, and OJS/OCS/PHP version informaiton; IE version information; security settings info; and so on) we can always take a look and see if we can replicate; but getting this information from users with this problem has been difficult historically, for what reason I have no idea. Debug information is appreciated if you have it.

Cheers,
James
jmacgreg
 
Posts: 4190
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests