OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Dropdowns in FireFox?

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

Dropdowns in FireFox?

Postby tshore » Tue Nov 24, 2009 6:39 am

I'm using FireFox 2.0.0.3 and OSX 10.5.8. Most of the time, OCS dropdown menus do not work. They are fine in Safari. Anyone else having problems with dropdown menus?
tshore
 
Posts: 263
Joined: Fri Nov 18, 2005 12:48 pm
Location: Hamilton, Ontario

Re: Dropdowns in FireFox?

Postby RickMath » Tue Nov 24, 2009 2:34 pm

I am using Firefox v 3.0.15 and have not had any problems with any of the drop down menus.

Just a suggestion, you may want to upgrade to a more recent version. Not sure if it will solve the problem.

Rick
RickMath
 
Posts: 245
Joined: Fri Feb 27, 2009 12:30 am


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests