OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Pages not loading

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

Pages not loading

Postby wpsdre2 » Fri Feb 22, 2008 10:23 pm

Hello,

We have recently installed OCS 2.0. I haven't had any issues until people start using it. For some reason, the pages don't load the content when you click on the link. They load when you click on refresh though. Any ideas? Thanks!
wpsdre2
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 22, 2008 10:19 pm

Re: Pages not loading

Postby asmecher » Mon Feb 25, 2008 6:12 pm

Hi wpsdre2,

Have you checked your server logs for error messages? It sounds to me like you may be running into PHP's memory_limit, which is often at a default of 8M, whereas OCS prefers 12M or 16M. However, you should check your logs for a specific error message that might provide more information.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Pages not loading

Postby wpsdre2 » Sun Mar 02, 2008 11:36 am

We are using PHP 5.2.5 with the max at 128MB. Should I do something different? This server has over 4 gb of ram on it, in should not be having any problems with memory. I am using IIS6 and Windows 2003 R2. When I get to that page, I get weird responses, I get the right column, but get different things when I hit refresh. Thanks!
wpsdre2
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 22, 2008 10:19 pm

Re: Pages not loading

Postby asmecher » Sun Mar 02, 2008 12:53 pm

Hi wpsdre2,

That should certainly be enough memory. Have you checked your error logs? Are you using Zend Optimizer? Certain versions of Zend Optimizer are buggy and may cause problems. If you are using the Optimizer, I'd suggest temporarily disabling it in your php.ini file and restarting IIS to see if that solves the problem.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8869
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests