OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Demo site dead?

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
What to do if you have a technical problem with OCS:

1. Search the forum. You can do this from the Advanced Search Page or from our Google Custom Search, which will search the entire PKP site. If you are encountering an error, we especially recommend searching the forum for said error.

2. Check the FAQ to see if your question or error has already been resolved. Please note that this FAQ is OJS-centric, but most issues are applicable to both platforms.

3. Post a question, but please, only after trying the above two solutions. If it's a workflow or usability question you should probably post to the OCS Conference Support and Discussion subforum; if you have a development question, try the OCS Development subforum.

Demo site dead?

Postby spatialguru » Thu Jan 17, 2008 4:47 pm

Hi all,
Just an FYI - the demo site referred to on the FAQ page seems to be gone or the link is wrong:
http://pkp.sfu.ca/ocs2/demo/
Forbidden

You don't have permission to access /ocs2/demo/ on this server.

Apache/2.0.59 (CentOS) Server at pkp.sfu.ca Port 80
spatialguru
 
Posts: 112
Joined: Mon Jun 25, 2007 1:23 pm
Location: British Columbia, Canada

Re: Demo site dead?

Postby jmacgreg » Thu Jan 17, 2008 5:19 pm

Hi Spatialguru,

Try http://pkp.sfu.ca/ocs/demo -- note the 'ocs' instead of 'ocs2'.

Did you get the ocs2 URL from anywhere in particular? It might be a typo that we should fix.

Thanks,
James
jmacgreg
 
Posts: 4190
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am

Re: Demo site dead?

Postby spatialguru » Thu Jan 17, 2008 5:23 pm

jmacgreg wrote:Did you get the ocs2 URL from anywhere in particular? It might be a typo that we should fix.


That link worked better.

Yes - I got to that naughty url from this page:
http://pkp.sfu.ca/ocs_faq
spatialguru
 
Posts: 112
Joined: Mon Jun 25, 2007 1:23 pm
Location: British Columbia, Canada

Re: Demo site dead?

Postby jmacgreg » Thu Jan 17, 2008 5:35 pm

Thanks -- the broken link should be fixed soon.

Cheers,
James
jmacgreg
 
Posts: 4190
Joined: Tue Feb 14, 2006 10:50 am


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests