OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Problems after installation (web page not found)

Are you responsible for making OCS work -- installing, upgrading, migrating or troubleshooting? Do you think you've found a bug? Post in this forum.

Moderators: jmacgreg, michael, John

Forum rules
The Public Knowledge Project Support Forum is moving to http://forum.pkp.sfu.ca

This forum will be maintained permanently as an archived historical resource, but all new questions should be added to the new forum. Questions will no longer be monitored on this old forum after March 30, 2015.

Problems after installation (web page not found)

Postby gustavo0306 » Sun Aug 26, 2007 3:11 pm

Hi
First, sorry for my English

I install OCS 2.0. I don't have problems, but when I can try acces with the principal user the Explorer can't found the page.
I go back, select Home link and the web say me what I have logged in. But if I click on User Home link, I have the error again.
I try change disable_path_info to on, but I have the same error.

Thank you in advance for your help

Gustavo (Argentina)
gustavo0306
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 26, 2007 1:33 pm

Re: Problems after installation (web page not found)

Postby asmecher » Mon Aug 27, 2007 9:00 am

Hi Gustavo,

See http://pkp.sfu.ca/support/forum/viewtopic.php?f=8&t=2092 for information on this problem.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 10015
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Problems after installation (web page not found)

Postby gustavo0306 » Mon Aug 27, 2007 9:53 am

Alec:

thank you very much. I resolve the problem with the patch http://pkp.sfu.ca/ojs/download/patch/co ... mizer.diff

Thank you very much again

Gustavo
Argentina
gustavo0306
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 26, 2007 1:33 pm


Return to OCS Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests