OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



links not active in Announcements

For discussion of ideas, functional requirements, interests regarding the Open Monograph Press.

Moderators: jmacgreg, John

Forum rules
Please feel free to post any questions or start any discussion about OMP here. We'll let you know via this forum when OMP is ready to download and test. You may also want to keep an eye on our OMP page.

links not active in Announcements

Postby jpowell » Tue Jun 17, 2014 8:26 am

Hi. I cannot seem to make links active in Announcements.
Also, I cannot seem to include a small graphic there either.
Any advice?
Thanks,
Judy
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm

Re: links not active in Announcements

Postby asmecher » Tue Jun 17, 2014 8:43 am

Hi Judy,

I suspect your "allowed HTML" setting isn't permitting some HTML you want to use. Check your config.inc.php to see what allowed_html is set to; lately the default is...
Code: Select all
allowed_html = "a[href|target],em,strong,cite,code,ul,ol,li,dl,dt,dd,b,i,u,img[src|alt],sup,sub,br,p"
Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8478
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: links not active in Announcements

Postby jpowell » Tue Jun 17, 2014 2:57 pm

Thanks Alec. That fixed the link problem. It also let me paste a graphic, however it was not viewable publicly.
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm

Re: links not active in Announcements

Postby asmecher » Tue Jun 17, 2014 3:15 pm

Hi Judy,

What did the URL to that image look like once it was saved in the field?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8478
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: links not active in Announcements

Postby jpowell » Wed Jun 18, 2014 1:54 pm

Hi Alec. There really wasn't a url - just
img src="data:image/png;base64
and then a huge bunch of code that seemed to make up the image itself.
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm

Re: links not active in Announcements

Postby asmecher » Wed Jun 18, 2014 2:17 pm

Hi Judy,

Hmm, interesting. Did you paste the image in place, or upload it using the upload image button on the toolbar?

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8478
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: links not active in Announcements

Postby jpowell » Wed Jun 18, 2014 2:25 pm

Hi Alec.
I pasted it and also tried by dragging and dropping. Both seem to work but then neither way resulted in a viewable image in the announcement.
When we tried using the image upload we got a message saying something like "this is taking too long there may be an error" so we abandoned that method.
Thanks,
Judy
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm

Re: links not active in Announcements

Postby asmecher » Mon Jul 14, 2014 2:16 pm

Hi Judy,

I expect neither pasting or dragging and dropping will work properly -- you'll need to upload the image via the pop-up. I'll pass this along to the developer who most recently worked on that to help you debug why it's not working.

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 8478
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: links not active in Announcements

Postby jpowell » Tue Jul 15, 2014 1:34 pm

Thanks Alec.
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm

Re: links not active in Announcements

Postby MichaelThessel » Wed Jul 16, 2014 9:15 am

Hi Judy,

What version of OJS are you on and what browser and browser version are you using?

Michael
MichaelThessel
 
Posts: 10
Joined: Fri Mar 22, 2013 9:56 am

Re: links not active in Announcements

Postby jpowell » Tue Jul 22, 2014 1:39 pm

Hi Michael.
I am using OMP 1.1 and Firefox 30.0.
Cheers,
Judy
jpowell
 
Posts: 69
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:44 pm


Return to OMP Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests