OJS OCS OMP OHS

You are viewing the PKP Support Forum | PKP Home Wiki



Months problem

Are you an Editor, Author, or Journal Manager in need of help? Want to talk to us about workflow issues? This is your forum.

Moderators: jmacgreg, michael, vgabler, John

Forum rules
This forum is meant for general questions about the usability of OJS from an everyday user's perspective: journal managers, authors, and editors are welcome to post questions here, as are librarians and other support staff. We welcome general questions about the role of OJS and how the workflow works, as well as specific function- or user-related questions.

What to do if you have general, workflow or usability questions about OJS:

1. Read the documentation. We've written documentation to cover from OJS basics to system administration and code development, and we encourage you to read it.

2. take a look at the tutorials. We will continue to add tutorials covering OJS basics as time goes on.

3. Post a question. Questions are always welcome here, but if it's a technical question you should probably post to the OJS Technical Support subforum; if you have a development question, try the OJS Development subforum.

Months problem

Postby billakosbs » Wed Mar 20, 2013 5:08 am

Hello to all,

I have a problem with months. I dont know how to solve it.

When you go to select a month, the name of the month appears as symbols.

<option selected="selected" value="" label=""></option>
<option value="01" label="����������">����������</option>
<option value="02" label="�����������">�����������</option>
<option value="03" label="�������">�������</option>
<option value="04" label="��������">��������</option>
<option value="05" label="�����">�����</option>
<option value="06" label="�������">�������</option>
<option value="07" label="�������">�������</option>
<option value="08" label="���������">���������</option>
<option value="09" label="�����������">�����������</option>
<option value="10" label="���������">���������</option>
<option value="11" label="���������">���������</option>
<option value="12" label="����������">����������</option>

Thanks
billakosbs
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 10, 2013 7:23 am

Re: Months problem

Postby asmecher » Wed Mar 20, 2013 6:47 am

Hi billakosbs,

What language are you using? Is your website generating UTF-8 or Latin1 (ISO8859-1) character sets? (You can check the latter by right-clicking on the page and choosing "View Page Info" e.g. in Firefox.)

Regards,
Alec Smecher
Public Knowledge Project Team
asmecher
 
Posts: 9083
Joined: Wed Aug 10, 2005 12:56 pm

Re: Months problem

Postby billakosbs » Wed Mar 20, 2013 6:56 am

Thanks for your quick reply.

My website generating utf-8 character sets.
billakosbs
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 10, 2013 7:23 am


Return to OJS Editorial Support and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest