Bug 8168 - Data loss when submitting forms
Data loss when submitting forms
Status: NEW
Product: OJS
Classification: Unclassified
Component: Open Journal Systems
2.4.x
All All
: P3 major
Assigned To: PKP Support
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-03-18 01:25 PDT by Garant
Modified: 2014-06-25 08:46 PDT (History)
1 user (show)

See Also:
Version Reported In: 2.3.7, 2.3.8
Also Affects:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Garant 2013-03-18 01:25:56 PDT
Hi!
On the forum I've posted a bug description.
The thread started here:
http://pkp.sfu.ca/support/forum/viewtopic.php?f=8&t=9108
And the updated information is in my second post
Comment 1 Alec Smecher 2013-09-03 13:34:46 PDT
Unfortuantely I haven't been able to duplicate this behavior in the meantime; Garant, we'll have to depend on your experience. Are you able to duplicate the behavior, or does it just happen once in a while? Are you then forced to log in again?
Comment 2 Garant 2013-09-03 22:17:25 PDT
Hi Alec! At this time I'm using very cautiously the journal's setup pages and I'm not doing any big changes at this time, so recently I haven't seen this kind of behaviour, because the straight working time with setup process is not long enough. I guess that it is due session log-out... I will try to monitor this things and if everything will be seen - I will post.
Comment 3 Alec Smecher 2014-06-25 08:46:19 PDT
Just checking to see if there is any further feedback on this.